HALLITUKSEN AJANKOHTAISTIEDOTE 1/2016

Ennakkotietoa tulevista remonteista

Hallitus tuo seuraavat ehdotukset yhtiökokoukseen ja toteutettavaksi 2016 aikana.

1) Yhtiön katot kunnostetaan kuluvan vuoden aikana. Kattojen kunto vaatii pikaisesti toimia, muuten edessä on kattojen uusiminen korjaamisen sijaan.

2) Yhtiössä on vuoden aikana ollut runsaasti ullakkomurtoja ja yhtiön tiloista on löytynyt ylimääräisiä henkilöitä. Turvallisuuden lisäämiseksi hallitus ehdottaa talon yleisten tilojen lukituksen uusimista sekä valvontakameroiden hankkimista porraskäytävien ylätasanteille vinttien ovien eteen. Lisää tietoa remonteista toimitetaan kokouskutsun mukana.

Ikkunoiden, parvekkeiden ovien ja julkisivun korjausremonttia suunnitellaan vuodelle 2017.

Yhtiön vuokrattavat tilat

3 DE -talossa sijaitseva toimitila on vuokrattu Andalus Ry:lle. Järjestön tarkoitus on pitää tiloissa verkkokaupan varastoa sekä noutopistettä. Myös taloyhtiön asunto 3 A 1 on vuokrattu uudelle vuokralaiselle. Asukkaille tarjottavia varastoja on yhä tarjolla. Niitä voi kysellä Astala Oy:n asiakaspalvelusta, sähköposti info2@astala.fi tai puhelimitse 09 4778 130.

Antennit

Taloyhtiön päävahvistimien ja antennien päivitys on tehty joulukuussa. Päivitys mahdollistaa DVB-T2-teräväpiirtolähetysten käyttöönoton. Viritä siis kanavasi uudelleen.

Saunat ja pesutuvat

Pesutuvat ja -koneet

ovat asukkaiden käytössä korvauksetta 1.6. lähtien. Pesuvuorot varataan pesulatilojen seinissä olevista listoista. Vuoroja saa varata yhden pesuvuoron per huoneisto per viikko. Tämä on kokeilu, joka kestää vuoden loppuun. Jos käytäntö aiheuttaa ongelmia, siirrytään takaisin veloitusperusteiseen pesuloiden käyttöön.

Saunavuoroja

on edelleen vapaana. Yhtiön saunat lämpenevät keskiviikkona, torstaina, perjantaina ja lauantaina. Saunavuorot varataan huoltoyhtiöltä, puh. 0400 870 081.

Muuta

Pyydämme asukkaita tarkistamaan, että huoneistojen pattereiden termostaatit toimivat. Jos huoneistojen lämpötilan säätämisessä on ongelmia, ottakaa yhteyttä Vesa Koppiin (vesa.koppi@gmail.com).

Kevään yhtiökokouksen päivämääräksi on alustavasti sovittu 18.4. Paikka on Näkövammaisten toimintakeskus Iiris. Kokouksesta tulee kutsu kaksi viikkoa ennen kokousta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä edellisiin liittyen, voit ottaa hallitukseen yhteyttä mm. mailitse hallitus@saastokenno.co

 

Vastaa