Osakasposti

Osakas voi valita haluaako hän osakaspostin paperilla, sähköpostiin vai molemmat 2022 alkaen. Hallitus suosittelee osakkaita ottamaan käyttöön huoneistotieto.fi -palvelun, joka mahdollistaa osakkaiden nopean tiedottamisen sähköpostitse. Halukkaat voivat siirtyä vain sähköiseen osakaspostiin. Paperiposti aiheuttaa yhtiölle enemmän kuluja sekä kuormittaa ympäristöä. Voit koska tahansa luopua paperipostista huoneistotiedon kautta tai tilata sen uudelleen.

2017 uusittu yhtiöjärjestys mahdollistaa yhtiökokouskutsujen toimittamisen sähköpostiin. Käytössä ollutta huoneistotieto.fi -palvelua on testattu ja se on osoittautunut luotettavaksi tavaksi tavoittaa osakkaat.

Kun haluat osakaspostin sähköpostiin tulee sinun rekisteröityä huoneistotieto palveluun ja valitsemalla tunnistaudu ja syöttämällä haluamasi sähköpostiosoitteen.

Jos haluat postin vain sähköpostiisi tai haluat muuttaa sähköpostiosoitteesi:
1) kirjaudu tai rekisteröidy huoneistotieto palveluun.
2) mene kohtaan huoneisto, vasemman laidan valikosta (useimpien kohdalla etusivu on huoneisto-näkymä valmiiksi, jolloin voit siirtyä seuraavaan kohtaan)
3) Selaa näkymää alaspäin nähdäksesi ”osakkaantiedot” kohdan ja valitse muokkaa

4) kohta ”kokouskutsut sähköpostiin” määrittelee haluatko VAIN paperipostia. Mikäli valitse kyllä, et saa enää osakaspostia paperisena ennenkuin poistat valintasi.

Jos haluat myös osakaspostin paperisena, katso edellinen kohta ja poista valinta ”kokouskutsut sähköpostiin”