Osakasposti ja -tiedotteet

Osakkaille toimitetaan vuoden aikana tiedotteita ja virallista osakaspostia kuten yhtiökokouskutsut. Saat nämä ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi kiinteistösihteerille. Hallitus suosittelee osakkaita ilmoittamaan sähköpostiosoitteensa nopean tiedottamisen mahdollistamiseksi. Paperiposti aiheuttaa yhtiölle enemmän kuluja sekä kuormittaa ympäristöä.

Alla on ohje miten saat huoneistotiedosta tilattua myös virallisen osakaspostin vain sähköpostiisi.

Halukkaat voivat siirtyä vain sähköiseen virallisen osakaspostiin. Voit koska tahansa luopua paperipostista huoneistotiedon kautta tai tilata sen uudelleen.

2017 uusittu yhtiöjärjestys mahdollistaa yhtiökokouskutsujen toimittamisen sähköpostiin. Käytössä ollutta huoneistotieto.fi -palvelua on testattu ja se on osoittautunut luotettavaksi tavaksi tavoittaa osakkaat myös virallisen osakaspostin osalta.

Kun haluat osakaspostin sähköpostiin tulee sinun rekisteröityä huoneistotieto palveluun ja valitsemalla tunnistaudu ja syöttämällä haluamasi sähköpostiosoitteen. Mikäli et näe tietojasi osakasrekisteristä puuttuu hetusi. Laita tästä viestiä kiinteistösihteerille.

Jos haluat postin vain sähköpostiisi tai haluat muuttaa sähköpostiosoitteesi:
1) kirjaudu tai rekisteröidy huoneistotieto palveluun.
2) mene kohtaan huoneisto, vasemman laidan valikosta (useimpien kohdalla etusivu on huoneisto-näkymä valmiiksi, jolloin voit siirtyä seuraavaan kohtaan)
3) Selaa näkymää alaspäin nähdäksesi ”osakkaan tiedot” kohdan ja valitse muokkaa

4) kohta ”kokouskutsut sähköpostiin” määrittelee haluatko viralliset osakasviestit VAIN sähköpostiisi. Mikäli valitse kyllä, et saa enää osakaspostia paperisena ennenkuin poistat valintasi.

Jos haluat myös osakaspostin paperisena, katso edellinen kohta ja poista valinta ”kokouskutsut sähköpostiin”