Saunavuorot

Taloyhtiössä on seitsemän saunaa, siten että jokaisessa talossa on ainakin yksi sauna. Tällä hetkellä saunapäivät ovat keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai. Saunavuoroja on tarjolla joka viikko ja joka toinen viikko (vain 3A -rapun saunaan, joustavalle vuorolle). Tiedustelut ja varaukset huoltoyhtiöstä.

Löydät kyseisen saunan varauskalenterin myös saunan ovesta. Mikäli kaipaat vuoroja muina päivinä tai aikoina voit jättää pyynnön huoltoon tai tällä sivulle.

HUOM. saunavuoro tilauksesi tulee voimaan vasta, kun huolto on vahvistanut kulkuoikeudet. Kysy näitä tilatessasi.

HUOM. saunojen käyttöä seurataan kulkulokeista käyttöasteen ja käytön oikeellisuuden selvittämiseksi.

HUOM. Löylyhuoneissa on käytettävä aina istuinsuojaa. Sauna-, pesu- ja pukuhuoneissa on noudatettava siisteyttä. Vihtojen/vastojen käyttö saunoissa on kiellettyä.

Joustava saunavuoro

HUOM. joustava saunavuoro on lakkautettu 1.1.2023 alkaen vähäisen käytön vuoksi sähkösäästämiseksi. Vuoron palautusta tarkastellaan keväällä uudelleen.

Tarjolla on kiinteiden vuorojen lisäksi joustava saunavuoro; yksi vuoro per viikko tai yksi vuoro joka toinen viikko. Joustavasti vuoroja on varattavissa vain saunasta 3 A -rapussa. Vuoroja on tarjolla to-la klo 18-21. Jokainen vuoro on varattava erikseen sähköisestä kalenterista, jossa näkyvät varatut ja vapaat vuorot. Vuoroja lisätään, mikäli saatavuudessa on ongelmia. Voit siis varata vuoron vaihtelevina päivinä tai kellonaikoina tarpeesi mukaan.

Käyttöoikeus joustavalle saunavuorolle tilataan huollosta samalla tavoin kuin muutkin vuorot, myös hinta on sama. Tilatessasi saat salasanan, jolla pääset tekemään varauksen. Joustavan vuoron tilannut varaa yksittäisen vuoron täältä.

2 thoughts on “Saunavuorot

    • Hei,

      Jos olet tilannus joustavan saunavuoron ja etsit linkkiä varata joustava saunavuoro se tapahtuu yllä olevan linkin kautta tai menemällä osoitteeseen saastokenno.com/saunavuorot/joustava-saunavuoro/ Jos taas et ole tilannut saunavuoroa se tapahtuu huoltoyhtiön kautta. Yhteystiedot löytyvät yhteystietosivulta. Toivottavasti tästä oli apua.

Vastaa