Ajankohtaistiedote 1/2017

Ikkuna- ja julkisivuremontin tilannekatsaus / Replacement work of windows probably starts in autumn 2017

Ikkunoiden ja parvekeovien uusimisremontin valmistelu on edennyt suunnitelman mukaan. Meillä on kolme varteen otettavaa tarjousta. Koko hankkeen hinta-arvio on noin 1,9 M€ eli n. 190 €/jm2. Hallitus ehdottaa remonttia alkavaksi syksyllä 2017. Remontti kestää noin 7 kk yhteensä, 1-2 päivää per asunto.

Vuoden alussa tutkittiin ikkunoiden alla olevia rakenteita tapahtuneen vesivahingon vuoksi. Tutkimuksen pohjalta todettiin, että ikkunoiden alla olevat kaiteet johtavat joissain tapauksissa vettä rakenteen sisälle. Lisäksi eristeet rakenteessa ovat huonossa kunnossa. Ikkunoiden vaihtoa ei kannata toteuttaa, ennen kuin vesien kulkeutuminen rakenteeseen on estetty. Myös rakenne tulee korjata enemmin tai myöhemmin, sillä paikkaus on väliaikainen ratkaisu. Tällä hetkellä tutkitaan mahdollisen vuotokohdan paikkaamista sekä vaihtoehtona rakenteen korjaamista. Korjaaminen on huomattavasti isompi työ ja karkea kustannusarvio on 0,9 M€ eli noin 90 €/jm2. Hallitus tuo esityksen korjaustavasta kevään yhtiökokoukseen.

Remontteihin liittyen järjestetään tiedotustilaisuudet 3. ja 6. huhtikuuta tiedotustilaisuus 27.4. klo 18-20. Molemmissa tilaisuuksissa on sama sisältö.

Huoneistosi jm2 voit tarkastaa vastikelaskustasi tai yhtiöjärjestyksestä jakamalla osakkeiden määrän kymmenellä.

Kevään yhtiökokous 27.4. 23.5. / Annual general meeting on April 27th
May 23rd

Yhtiökokous pidetään suunniteltua myöhemmin, jolloin julkisivuremontin suunnitelma on valmis ja siitä voidaan päättää kokouksessa. Muuten kokouksessa päätetään lakisääteiset asiat sekä yhtiöjärjestyksen päivittämisestä ja taloyhtiölaajakaistaan liittymisestä. Hallitus ei esitä korotusta yhtiövastikkeeseen. Lisätietoja saa ja kysymyksiä voi jättää yhtiön www-sivujen kautta.

Riita yhtiön ja osakkaan välillä on sovittu / Civil suit with shareholder has been settled

2014 sattui huoneistossa 4 A 10 vesivahinko, jonka kulut osakas riitautti. 2016 yhtiökokous antoi hallitukselle luvan viedä asia oikeuteen tai ratkaista parhaaksi katsomallaan tavalla. Tuomioistuinsovittelussa, joka pidettiin tammikuussa 2017, päädyttiin ratkaisuun, jonka mukaan huoneiston osakkeenomistaja maksaa taloyhtiölle 23 000 euron vahingonkorvauksen sattuneesta vesivahingosta.

Hae pihatoimikuntaan / Apply to yard task force

Pihatoimikunta on aktiivisten asukkaiden ryhmä, joka oman kiinnostuksensa ja osaamisensa pohjalta ylläpitää ja kehittää ulkoalueiden viihtyisyyttä yhteistyössä hallituksen ja huoltoyhtiön kanssa. Toimia voivat olla mm. pensaiden hoitoleikkuut, kukkapenkkien istutukset ja siistimiset. Toimikunnan toimenkuva mukautuu sen jäsenien kiinnostuksen mukaan. Yhtiö tarjoaa välineet ja materiaalit. Ilmoita kiinnostuksestasi pihatoimikunta@saastokenno.com.

Sauno silloin kun haluat / Have a sauna when you wish

Voit varata käyttöösi joustavan saunavuoron. Vuorot ovat kerran viikossa tai joka toinen viikko. Jokainen kerta varataan erikseen. Kellonajan ja viikonpäivän valitset itse vapaina olevista ajoista. Varaus tapahtuu yhtiön sivujen kautta parilla klikkauksella. Lisätietoja: http://saastokenno.com/saunavuorot/ ja tilaus huollosta 0400-369330.