HALLITUKSEN AJANKOHTAISTIEDOTE 1/2015

Ikkunat ja katot

Kevään yhtiökokouksen yhteydessä asukkaita pyydettiin arvioimaan huoneisto­jensa ikkunoi­den kunto. Asunnoissa, joiden ikkunoiden kunnoksi on arvioitu 1 ja 2 (huonoimmassa kun­nos­sa olevat ikkunat) käydään kuluvalla viikolla. Kierroksen aikana pyritään mahdollisuuksien mukaan korjaamaan ikkunoissa havaitut viat.

Hallitus on hyväksynyt tarjouksen kattopinnoitustyöselityksen laatimisesta. Pinnoitustyö on tarkoitus suorittaa kevään-kesän 2016 aikana

Vuokrattavat tilat yhtiössä

Kaikki taloyhtiön kellaritiloissa sijaitsevat tilat tullaan numeroimaan syyskuun aikana. Asukkaita, joilla on ko. tiloja käytössään pyydetään ottamaan yhteyttä isännöitsijään ja kertomaan, mikä tila heillä on käytössä. Tilat, joille ei ilmaannu vuokraajaa, avataan huolto­miehen toimesta ja annetaan vuokrattavaksi talon asukkaille. Vapaista tiloista tehdään luettelo, joka tulee nähtäväksi ilmoitustauluille ja talon sivuille www.saastokenno.com.

Antennit

Koko maan antenniverkosto päivitetään seuraavien parin vuoden aikana: verkostoon tehdään lähetystaajuusmuutoksia, jotka edellyttävät muutostöitä myös taloyhtiöiden antennijärjes­telmiin. Uudistuksilla valmistaudutaan nykyisin tv-käytössä olevan 700 MHz:n taajuusalueen siirtoon langattomalle laajakaistalle vuoden 2017 alussa sekä DVB-T2-teräväpiirtolähetysten laajempaan käyttöön­ottoon. Taloyhtiön päävahvistimien ja antennien päivitys tullaan tekemään kuluvan syksyn aikana.

Pesutuvat

Hallitus valmistelee muutosta pesutupien rahastuksen muutokseen siten, että tuvat olisivat vuosiveloitteisia. Hallitus ottaa mielellään vastaan rahastusta koskevia ehdotuksia asukkailta. Ehdotukset voi toimittaa isännöitsijälle sähköpostilla, tobias.hoglund(at)astala.fi.

Autotallit ja autopaikat

Kiinteistönhoitaja Vesa Koppi pitää luetteloa talon autotalleista ja -paikoista. Autotallia tai -paikkaa tarvitsevat voivat ilmoittaa asiasta Vesa Kopille. Kun autotalli tai -paikka vapautuu, saa ensimmäinen jonossa oleva vapautuvan paikan. Sähköposti: vesa.koppi(at)gmail.com, puh. 0400 870 081.

Vesivahinko 4 A-B -talossa

Toimenpiteitä korvausten saamiseksi vahingon aiheuttaneelta asunnon omistajalta hoitaa taloyhtiön toimeksiannosta juristi Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä.

Autopaikoista, pesutuvista ym. asioista löytyy ajankohtaista tietoa myös talon nettisivuilta www.saastokenno.com

Vastaa