HALLITUKSEN AJAKOHTAISTIEDOTE 2/2015

Ikkunat

Asunnoissa tehdyssä tarkastuskierroksessa todettiin, että useimmat ikkunat ovat niin huonossa kunnossa, että niitä ei saada pienin korjaustoimenpitein kuntoon, mikä oli tarkastuskierroksen tarkoitus. Ainoastaan ns. hätätapaukset korjataan. Taloyhtiön kaikki ikkunat tullaan aikanaan vaihtamaan uusiin.

Asukkaita pyydetään huolehtimaan ikkunoiden tiivistämisestä sekä pitämään ikkunat kiinni muutoin kuin asuntoja tuuletettaessa. Jos ikkunat ovat kosteilla säillä jatkuvasti auki, ne turpoavat ja silloin niiden sulkeminen voi olla vaikeata. Huoltomieheltä saa tarvittaessa apua ikkunoiden tiivistämisessä. Ikkunoiden tiivistäminen kuuluu asukkaille itselleen.

Kattojen korjaus

Astala tekniikka Oy on tehnyt katselmuksen kaikille vesikatoille. Katselmuksen tarkoituk-sena oli tutkia kunnostustarpeen laajuus ennen varsinaisen suunnittelun aloittamista, jotta ylikunnostusta ja tästä johtuvaa ylisuunnittelua ei tapahtuisi.

Hallitus on pyytänyt tarjoukset kattojen kunnostamisesta. Samassa yhteydessä korjataan myös autotallien katot. Hallitus esittää kunnostamisurakkaa hyväksyttäväksi kevään yhtiö­kokouksessa.

Vesivahinko 4 AB -talossa

Toimenpiteitä korvausten saamiseksi vahingon aiheuttaneelta asunnon omistajalta hoitaa taloyhtiön toimeksiannosta juristi. Asiasta ei tällä hetkellä ole uutta kerrottavaa.

Muuttoilmoitukset ja vesimaksut

Olemme havainneet, että yhtiössä on useita asuntoja, joissa asuu useampia henkilöitä, kuin maistraatista saadussa virallisessa asukaslistassa on mainittu. Koska talon vesimaksut peritään maistraatin listan mukaisesti, tästä aiheutuu huomatta vahinkoa talolle. Esim. viiden hengen vesimaksut tekevät vuodessa 1 080 e. Vaikka muuttoilmoituksen teko on asukkaan eikä asunnon omistajan velvollisuus, toivomme, että ne osakkaat, jotka eivät itse asu omistamissaan asuinnoissa, huolehtivat siitä, että kaikki asunnoissa asuvat ovat myös kirjoilla talossa.

Valaisinpylväät 3 ABC -talon edessä

Valaisinpylväät 3 ABC -talon edessä on korjattu ja valot toimivat taas.

Asiattomat henkilöt rappukäytävissä

Yhtiön rappukäytävistä on poistettu viime viikkoina useita henkilöitä, jotka ovat tulleet sinne yöpymistarkoituksissa. Pyydämme, että rappukäytäviin ei päästetä henkilöitä, jotka eivät asu talossa tai eivät osaa kertoa, minne/kenen luo ovat menossa.

Toivotamme hyvää ja rauhallista joulun aikaa!

Vastaa