Hallituksen ajankohtaistiedote 3/2016

Talon nettisivut

Hallitus toivoo näiden sivujen kautta palautetta esimerkiksi grillikatoksen rakentamisesta yhtiön pihalle.

Uudet lukot

Yhtiön uudet lukot on nyt asennettu. Uusilla avaimilla kaikki halukkaat pääsevät pesutupiin. Pesulavuorot varataan pesutupien ilmoitustauluilla olevista varauslistoista. Huom. Vain yksi pesulavuoro/ viikko/asunto. Pesuloissa on noudatettava siellä olevia ohjeita.

Pesuloiden vanhat avaimet voi palauttaa 12.12. talon toimistoon (3 A) klo 16-17 jolloin huolto päivystää siellä. Avaimesta saa takaisin siitä maksetun pantin 10 euroa.

Joustava saunavuoro

Kevään 2017 ajan kokeillaan joustavien saunavuorojen käyttöä. Kokeilu päättyy toukokuun lopussa, jota ennen päätetään jatketaanko käytäntöä.

Tarjolla on kiinteiden vuorojen lisäksi joustava saunavuoro; yksi vuoro per viikko tai yksi vuoro joka toinen viikko. Joustavasti vuoroja on varattavissa vain saunasta 3 A -rapussa. Vuoroja on tarjolla to–la iltaisin. Jokainen vuoro on varattava erikseen sähköisestä kalenterista, jossa näkyvät varatut ja vapaat vuorot. Voit siis varata vuoron vaihtelevina päivinä tai kellonaikoina tarpeesi mukaan.

Käyttöoikeus joustavalle saunavuorolle tilataan huollosta samalla tavoin kuin muutkin vuorot. Tilatessasi saat salasanan, jolla pääset tekemään varauksen. Joustavan vuoron tilannut varaa yksittäisen vuoron talon verkkosivuilta.

Palohälytyksen sattuessa

Palohälytyksen kuuluessa asuntosi ulkopuolelta pysy sisällä huoneistossa. Se on turvallisin paikka. Älä avaa ikkunoita tai ovia tai lähde juoksemaan porraskäytävään, ilmavirta saa palon leviämään nopeasti.

Jos palo on sinun asunnossasi, poistu asunnosta ja sulje sen ovi poistuttuasi, jotta vaarallinen savu ei leviä ja tuli ei saa lisää happea.

Paloturvallisuuden takia porraskäytävissä ei saa säilyttää mitään ylimääräistä, kuten lastenvaunuja tai kynnysmattoja.

Hallitus